Sometimes this is all you need

IMG_3481

Lång tuff dag av träning och lektioner igår. Vad passade inte bättre än att möta upp Carro då (svenska bästisen här) och prata mellan himmel och jord och avnjuta den här underbara chokladen som hon köpte med sig till mig från Sverige. Det enda dåliga var dock att vi käkade upp hela och nu dröjer det 8 månader innan jag kan köpa Marabou  i Sverige igen. Jag är sjukligt beroende av choklad ska ni veta, tror på riktigt inte att jag skulle klara mig utan det (skulle väl lyckas överleva på något sätt men ni fattar vad jag menar). Men som tur är kommer mamma faktiskt snart och hälsar på så ska be henne köpa med lite!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>