It is about being ONE

Nyss hemkommen från en väldigt inspirerande och givande team building. Kan inte nog förunnas över vilka resurser det har här genom basket programmet och idag fick vi ta del av ca 4 timmars team building med riktigt professionella ”motivations coacher”. Kan verkar rätt långt och ensidigt kanske om man tänker på det men kvinnan som pratade really spoke to my heart. Jag har alltid haft lätt att komma överens med människor och att ha en bra team kemi är egentligen ingenting jag tänker speciellt mycket på. Det kommer oftast naturligt men något jag verkligen lärt mig nu är vilken enorm skillnad det kan vara på bra lag känsla eller på en riktigt familje lag känsla.

 

Vi har precis blivit ett ganska nytt lag då vi fått in 6 nya freshmen som är alla väldigt bra och som kommer få stora roller både på och utanför plan. Vi är nu totalt 17 unga tjejer var av 10 av oss aldrig spelat tillsammans, vi är topp rankade i USA och alla har höga förväntningar på oss. Frestelsen att se till individuella prestationer och luta sig tillbaka och lita på vår talang är stor. Men det är så långt ifrån den kultur vi bygger upp i vårt program här som man kan komma. En av anledningarna varför jag älskar UCLA är för det får dig inte bara att utveckla dig som basket spelare, UCLA strävar efter att låta dig växa som person och även växa väldigt mycket mentalt. Allting handlar om commitment och det är verkligen all in eller nothing. All framgång vi kommer att nå kommer att bero på vårt lag. Hur vi som 17 personer tillsammans kommer kunna åstadkomma något som ingen har gjort här. UCLA har flest national championship i hela USA (111 st) men tjejernas basketlag har ALDRIG vunnit ett. Det är dit vi strävar och för att uppnå dit vi vill handlar det att bry sig mer om dina team mates än om sig själv, uppoffra sin egna bekvämlighets zon för att kunna växa och genom framgång som motgång, alltid, alltid, hålla ihop som ONE.

ONE är temat för vårt lag iår och våra coacher har även tryckt upp speciella tröjor och hoodies med det trycket. Vi håller nu på att fortsätta bygga vår kultur av uncommon women som lägger ner en beyond effort för att uppnå uncommon result. Det kan verkar kliché och lätt att prata om. Men med de människorna jag är omgiven kring, ser jag framemot att inte bara prata om det här.  V hålls varje dag ansvariga för att vara och att ge vårt absolut bästa på samtliga plan i livet, de finns inget mellanting, och det gör att du växer!

IMG_3497

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>