Exciting weekend

JYTLZZWOMKEQWYK.20141007192851

Då är det äntligen dags för vår retreat. Vi hade under sommaren ett uppdrag när det gällde att tjäna ”bruin bucks” genom att utföra olika typer av marknadsföring, visa tacksamhet eller helt enkelt bara göra något väldigt extra utöver det vanliga och lyckades slutföra vårt uppdrag. Som belöning väntade en retreat med laget. Vet inte hur jag ska översätta retreat men allt vi vet är att vi ska åka iväg till Catalina Island, bo i stugor allihopa tillsammans, få göra häftiga grejer som t.ex. ziplining och komma varandra ännu närmre som människor. På bilden ovan skådar ni våra 6 nya freshmen samt mig och Savanna som båda var här förra året men som inte spelade p.g.a. skador eller annat vilket gör att vi får ett extra år och samtliga ovan är i samma klass. Ska bli en riktigt kul och spännande helg men dessvärre kommer vi att vara helt utan täckning och uppkoppling när det gäller internet och telefon. Så jag hoppas ni får en riktigt härligt helg så får ni höra när helgen är över om allt vi gjort!

Puss puss!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>