Great start

Somnade till en film igår kväll men inget var ju bättre än att kunna vakna upp 9.30 och starta vår träningslediga dag idag med en sport massage (dvs. smärtsam men bra massage) och en god frukost. Ska nu snart påbörja dagen i skolan och har idag lektion 12.30 till ca 17.00. I helgen väntar får första träningsmatch men höjdpunkten är ändå att på lördag kommer mamma hit!! Har inte träffats på drygt 3 månader nu men på lördag kommer hon och ska bo hos mig. Saknar henne och ska bli så kul!

IMG_1577

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>