It’s a beautiful day

IMG_3702 IMG_3707

 

Varm och skön dag här i LA. Solen steker hett idag och hade gärna legat vid poolen men dagen har istället bestått av lektioner. Inte speciellt farligt då det var ganska intressanta föreläsningar idag. En av mina lärare bekräftade t.ex. att det finns zombies i världen, på riktigt! Är fortfarande skeptisk men man lärare ska ju vara rätt käll säkra.
Måste också på peka att Jamba Juice är ett av favorit ställena här i USA och speciellt eftersom det finns på campus. Ett smootie place som jag tror mestadels är känt här California. Stort sett stammis där!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>