It is just hair but…

Jag gillar egentligen inte att vara fåfäng och snacka massa utseende hit och dit. Jag bryr mig om hur jag ser ut men jag brukar inte vara speciellt brydd och ha en massa complex om ni förstår skillnaden ( även fast vi alla har våra brister). En sak som dock irriterar mig enormt är att jag har denna teori som jag vill få bekräftat från andra…

Jag har nu bott i USA i drygt ett år och jag kan nästan med säkerhet säga att det är något i vattnet här (eller kanske fuktigheten i luften?) som gör att mitt hår inte växer. Jag har alltid haft långt och relativt tjockt hår men det är helt sjukt, hur länge jag än väntar nu så växer mitt hår inte länge och det har blivit enormt mycket tunnare. Är väldigt nyfiken på om det är någon annan som känt detta från att de flyttat till USA (eller annat land)? Jag vet att jag har ”anlagen” för att mitt hår ska växa för alltid haft långt hår som växt ganska fort, men sedan jag flyttat hit har det bara helt tagit stop. Saknar mitt långa tjocka hår och tycker det är rätt sjukt hur det bara kan ändras så…Om ni har några tips för att få det att växa igen eller liknande erfarenhet skulle jag mer än gärna vilja veta!

Här kan ni se tydlig skillnad från sommaren 2012 till sommaren 2013.PicMonkey Collage

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>