USA in a nötskal

999074_663430540352893_231564291_n

USA och Europa/Sverige är enligt mig två väldigt olika platser. Det är väldigt intressant att befinna sig i en annan kultur och framförallt urskilja vissa kunskaps skillnader. Det finns mycket jag/européer inte vet om USA men det finns också en hel del basic saker amerikanarna på riktigt inte vet om omvärlden.

Samtliga kommentarer/frågor har jag på senaste fått höra av andra vuxna/studenter som befinner sig här på UCLA som gjort att jag inte riktigt kunnat hålla mig för skratt. Och nu snackar vi ändå utbildade människor…

– Finns google i Sverige?

– Jag skulle verkligen vilja besöka länder som Frankrike, Italien och Paris.

– Jag förstår inte att Sweden inte kallas Sweden in Sweden

– Vad är huvudstaden i Europa?

– Sjunger Beyonce på svenska i Sverige?

You just gonna love Americans, don’t you?

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>