Späckad helg

Skärmavbild 2014-10-26 kl. 23.38.37

 

Varit en fullspäckad helg med aktiviteter från tidig morgon till kväll två dagar i rad. Haft scrimmage match, donor middag och fick idag vara en del av Dribble for the Cure som är ett projekt för att samla in pengar till cancer forskning. Bjuder på en bild på the squad från donor middagen som vi hade igår. Det är fullt upp just nu, mycket träning och proven i skolan börjar nu också komma upp. MEN mamma är nu äntligen här så är så glad att ha henne här. Hon har också plugg som hon måste göra så hon känner sig just nu som en riktigt student och vi hade precis lite study session här haha. Vi ska även få in att göra roliga grejer såklart men tycker mest det är så skönt och mysigt att bara ha henne här i mitt dagliga liv och kunna prata och krama på henne.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>