SM

IMG_3888 IMG_3891 IMG_3893 IMG_3895 IMG_3897

 

Hello!

Att ha mamma här är så himla skönt. Vårt schema är dock sjukt späckat och det finns många timmar då jag inte kan se henne då vi tränar eller jag går i skolan. Hon är dock väldigt bra att sysselsätta sig själv så henne går det ingen nöd på. Igår hade jag däremot tid efter att vi tränat att dra till Santa Monica. Så på självaste Halloween tog vi i tillfälle till akt att åka till Santa Monica och gå runt och shoppa. Mamma fyndade några godbitar medan jag höll mig till att köpa en ny iphone laddare. Jag köpte dock några riktigt bra köp från Ross för ett par dagar sedan (märkes sportkläder) och nu är mamma iväg på Macys. Folk kallar oss shopping tokiga och det må va sant, men försöker också förklara för amerikanerna hur mycket billigare saker är här för oss jämfört med i Sverige.

Ikväll ska vi på amerikansk footballs match, mammas första match någonsin!

Puss!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>