Deras fotboll

Många av er skulle nog kunna hamna i samma känslomässiga tillstånd som mamma gjorde idag när hon för första gången intog en fylld area med ca 70-100 000 skrikande Bruin fans hejdande på några killarna som slogs. Hon såg knappt var bollen var men tror nog hon nu insett vad en touch down är i alla fall. Jag pratar givetvis om Amerikansk football som är så enormt stort här i USA. Folk kommer hit med husbilar, lastbilar, bussar och tält och äter massa gott och umgås innan själva matchen börjar, det är ett enda stort socialt event. Vårt lag blev även presenterade i halvtid idag så man hamnade på gräsplanen inför hela publiken och på storbilds tv.n som någon lyckades ta en bild på då det även visade på TV. Häftig känsla!

 

IMG_3942DSCF9006 DSCF9013 DSCF9026 IMG_3945 DSCF8990 DSCF9031

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>