Min debut för UCLA

DSCF9055

Igår hade jag min UCLA basket debut! Igår var första gången jag gick in på plan bärande UCLA’s matchställ och spelade match. Det var vår första match för den här säsongen och vi tog också hem vår första vinst. Det var en träningsmatch på det sättet att den inte gällde något men en riktigt match när det gällde allt annat. Kändes sjukt kul att äntligen få komma ut på plan och spela. Både efter att ha tränat hårt med hela laget länge nu men framförallt eftersom jag hela förra året satt på bänken skadad och suktade efter att få komma ut där. Det har varit en lång väntan men nu igår var det äntligen dags och jag är väldigt nöjd med både min egen och lagets insats.

Du kan läsa om matchen här

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>