Stuuuudy

Håller just nu på att banka in information i huvudet på mig. En sak jag inte riktigt gillar om skolan här i USA är att det är mycket fakta man ska lära sig. Det är nödvändigtvis inte så mycket att förstå allting och tänka själv utan det är mycket som vi på svenska säga G- fakta som man ska lära sig och komma ihåg. För tillfället sitter jag och pluggar in 5 sidors A4 fylld med ord, definitioner och frågor som vi fått på en study guide. Har dessutom ytterligare ett prov imorgon så har en lång kväll framför mig. Önskar jag hade fotografiskt minne…

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>