”Scary” Halloween

Då var äntligen denna veckan över får jag nästan säga…Och som vår coach säger, vi överlevde inte bara denna veckan utan vi blev faktiskt bättre den här veckan. Varit intensivt tränings mässigt, kommit hem sent om kvällarna och då pluggat för de två proven jag hade här i veckan. Nu ser jag framemot en ledig helg! Vår första lediga helg på länge och vår sista lediga helg på vääääldigt länge. Vill göra allt mellan himmel och jord, samtidigt som jag bara vill sova hela helgen typ.

Halloween är nu över, till och med här i USA även fast de tar Halloween på typ fullare allvar än julen. Blev inget direkt stort halloween firande förra helgen då vi hade träning dagen därpå och mamma var här men jag drog ut en stund och körde på ”morgon looken”. Det sjukaste var dock att just på Halloween, den kvällen, börjar det ÖS regna. Och då menar jag ÖS regnar som det ALDRIG gjort förr. Det verkligen öste ner och har på riktigt inte gjort det här i LA på åtminstone 1,5 år sedan jag varit här. Lite läskigt att det hände självaste Halloween och det förvandlade dessutom min kostym till en blöt hund. Svårt att se på bild men tofflorna jag har på mig, satt knapp kvar på foten för de va så tunga och fyllda av vatten.

IMG_3901IMG_3986

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>