On the road

IMG_4119 IMG_4128IMG_4125IMG_4146

 

Här har vi helgen kort sammanfattat i bilder. Vi var på vår första roadtrip on the east cost. Mötte James Madison och North Carolina vilka båda är typ 25 lag i hela USA. Förlorade en tight match efter förlängning mot James Madison och blev tyvärr även en förlust mot North Carolina. Vi är ett väldigt ungt talangfullt lag med 9 nya spelare, så kändes bra att få en liten bild på hur vi ligger till just nu mot topp lagen men ser framemot att jobba vidare och bli bättre för att kunna slå de här typer av lag. Fick även besöka Kay Yow Foundation som jobbar mot cancer och skapade projektet med att många basketlag spelar matcher i rosa dräkter för att samla in pengar till cancerforskning. Häftigt att få träffa människorna som ligger bakom det hela och höra storyn om den ursprungliga coachen som hade cancer i 22 år och startade detta projekt.

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>