Tall girls

IMG_4188

Heey!

Vardagen rullar på och det märks att vi är i säsong. Mycket tid åt basket och skolan stressar på en med inlämningar och grejer. På torsdag är det dock Thanksgiving vilket är en himla big deal här i USA (of course, det är amerikanskt) men vilket också innebär ingen skola! Bjuder på bild från när vi överraskade en i laget med födelsedags middag med hennes familj. Observera…mina 190cm sticker inte ut speciellt mycket. Min längd är nästan genomsnittet i vårt lag denna år, love it!

blogstats trackingpixel

En reaktion på “Tall girls

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>