Final

IMG_4238En typical american frukost. Inge knäckebröd och en ostskiva här inte….

Är det någon som hängt med här i svängarna och inser att julafton är om mindre än 3 veckor och att det enbart består ett fåtal dagar kvar av 2014. Jag är i alla fall inte en av dem…Tiden går ruskigt fort och vi har dessutom kommit in i week 10 i skolan vilket innebär att slutprov kommer upp (kallas finals). Har tre stora prov kvar och det är i stort sett bara att ta sig i kragen och finish strong. Imorgon är vi faktiskt tränings lediga så blir till att plugga rejält då.

Hoppas allt är bra med er!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>