11 nätter före jul

IMG_4357 IMG_4365 IMG_4367 IMG_4369

Heej!

Igår va det Lucia då och trots att jag tyckte det var lite dålig uppdatering på social media ( i all fall kring min vänskapskrets) bestämde jag och Carro oss för att äta lite mysig frukost ( hennes hemgjorda chocolate chip pancakes), lyssna på julmusik och kolla Lucia online. Försökte lära hennes amerikanska pojkvän Lusselelle och han är förvånansvärt bra på svenska asså.

I veckan hade vi julfest hemma hos vår coach med våra donors. Bjöds på god mat och vi hade julsångstävling samt de traditionella ”White Elephant” spelet. Ett slags julklappsspel många spelar här i USA som man kan göra om man är riktigt många.

Nu måste jag fortsätta mitt plugg inför min sista final imorgon!!

 

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>