All i want for Christmas…

IMG_0138-M

Då äntligen har man jullov, finalsen är över och vi har nu lämnat LA för att lira 3 matcher innan jul. Mötte Miami (I New Orleans) idag och förlorade tyvärr efter en halvkrasslig insats. Den bästa tänkbara julklappen skulle helt ärligt bara vara att få ihop vår spel och spela till vår potential och ta ha de här två resterande matcherna. På söndag möter vi Uconn som i stort sett är det bästa laget i hela USA eftersom de vunnit flera år i rad. Ska bli riktigt kul!

Min andra önskan är att träffa min familj, något jag vet kommer bli sant när de nästa vecka kommer hit. Ska bli så mysigt att få spendera lite tid med dem och framförallt nu över julen.

Puss på er!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>