Make it happen

Att befinna sig i LA när det är jul är allt sagt en utmaning om man är ute efter julkänsla. Gick i shorts härom dagen, även om temperaturen nu kanske bara ligger runt 15 grader på dagen. Men allting blir ju vad man gör det till…Så förutom vårt lilla Lucia firande förra veckan har jag och Caroline denna veckan fixa julstämning på de sättet att vi har på bakat Lussebullar (och chokladbollar, inte så juligt kanske men svenskt!) och åkt skridsko. Japp ni läste rätt, googlade runt lite och det visade sig att de har fixat skridskobana med fejk is mitt i Santa Monica. Riktigt mysigt faktiskt, julbelysning och juldekorationer men typical USA och spela typ hip hop musik där istället för julmusik. Lussebullarna blev också förvånansvärt goda så det var riktigt mys. Något som dock varit sjukt jobbigt att ha i bakhuvudet är att detta var de sista vi gjorde tillsammans på ett bra tag. Caroline ska tyvärr lämna UCLA för att satsa ännu mer på skolan och läsa läkarlinjen någonstans i Europa (ej bestämt vart än). Det blev mycket tårar när vi i tisdags sa hejdå…Kommer kännas så sjukt tomt här utan henne, hon har verkligen varit guld värd men ibland måste man ta jobbiga beslut för att kunna gå den rätta vägen i livet.

IMG_4423 IMG_4427 IMG_4432 IMG_4440 IMG_4445 IMG_4451

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>